Ny livescore og nye tips

Vi har nå lagt ut livescore. Det vil si første versjon av det som skal bli livescore. Vi sliter litt med implementeringen og jobber med leverandøren for å få raskere oppdateringer. Da dette er i orden så vil vi legge ut automatiske oppdateringer slik at dere slipper å oppdatere selv. Men under fanen “Livescore” finner dere den nye tjenesten!
På denne siden legger vi også ut veiledende tips og en formvurdering. Dette kan være verdifull informasjon ved valg av spillobjekt. Selv om tipsene er veiledende, så er de faktisk gode. Nå i midtuka presterte vi å få rett tips på alle kampene i Premiere League, inklusive at Aston Villa skulle slå Manchester City! Slett ikke verst, men vil ikke skje i alle runder, – garantert! Vi måler nøye hvor ofte og hvor bra vi treffer i hver enkelt liga og i Premiere League har vi så langt en treffprosent på 70 på hjemmekamper og 47 på bortekamper. Vi jobber nå med filtrering av disse tipsene slik at de kan brukes som anbefalinger.

Vi produserer også tabeller for alle ligaer som vil bli publisert om ikke lenge, likeledes oversikt over de sist spilte kampene. Det er også grunn til å presisere at mobilløsningen ikke er optimal enda. Dette vil bli bedre etter hvert slik at livescore er optimalisert for mobil.

PS: For å se på kamper som har startet kan dere trykke på «Start»-feltet. Da sorteres tabellen etter kampstart!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x